Ajankohtaista

COVID 19-tietoa

Otathan tällä hetkellä huomioon vallitsevan poikkeustilan, ja saavut aina liikkeeseen oireettona ja maskin kanssa, ellei sinulla ole maskin käyttöön terveydellistä estettä. Pystyn tekemään kaikki käsittelyt kunhan maski on korvien taakse kiinnitettävä. Mikäli sinulla ei ole maskia, voit myös lunastaa sen pientä korvausta vastaan. Liikkeessä on myös myynnissä maskeja 10 tai 50 kpl pakkauksissa.
Minä teen töitä yksin ja otan yhden asiakkaan kerrallaan vastaan, joten riskit ovat hyvin minimoidut.
Jokaisen asiakkaan jälkeen liikkeen pinnat desinfioidaan, joten jos olet paljon etuajassa, toivon että soitat ja kysyt, joko olen valmis ottamaan sinut vastaan. Kiitos!
Pahoittelen tästä johtuvaa harmia, mutta nyt en uskalla otta riskiä karanteenista, mikäli maskittomalla asiakkaalla todettaisiin tartunta. Käytän toki itsekin maskia koko ajan.
Koska tilanne on vaikuttanut huomattavasti nyt varausten määrään, varmistathan aina soittamalla että olen paikalla, sillä minun ei ole kannattavaa tulla paikalle ilman ennakkovarauksia. Mikäli ulkoständi on pihalla, olen paikalla, ja voi poiketa varaamaan aikaa tai ostoksille, maskin kanssa tällöinkin.
Liikkeessä on myös käytössä koko ajan bakteereja tappava ionisoiva ilmanpuhdistin.
Toivotaan että elämä palailee normaalimmaksi hiljalleen, mutta toistaiseksi joudumme elämään varovaisemmin.
Kampaamolla on pihassa oma parkkiruutu, aivan ensimmäinen ruutu pihaan ajettaessa. Itse en käytä ruutua, joten jos siinä on auto, se on edellisen asiakkaan tai luvaton pysäköitsijä. Voit varmistaa asian kysymällä. Taloyhtiöllä on myös vieraspaikka, mutta siihen tarvitset lupalapun kampaamosta.
Kurkkaa allaolevasta Facebook-laatikosta mainostanko viime hetken vapaita aikoja.
Tervetuloa palveltavaksi yksilöllisesti Winttikammariin!
Tuija